Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 

Την Τετάρτη 13/07/2011 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο παλαιστόριον του Δίας Αχαρνών το πρώτο μάθημα διαιτησίας, κυρίως στόχος αυτού του μαθήματος ήταν να γνωρίσουν οι νέοι αλλά και οι παλαιότεροι αθλητές του συλλόγου μας τους κανονισμούς του αθλήματος, επισημάνθηκε η διαφορά μεταξύ ελευθέρας και ελληνορωμαϊκής Πάλης και δόθηκε έμφαση στο ευ αγωνίζεσθε.   
Την πρωτοβουλία και την ευθύνη της υλοποίησης του μαθήματος είχε ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής πάλης κος Σιδηρόπουλος Χρήστος και ο διεθνής διαιτητής ολυμπιακής κατηγορίας κος Παγώνης Βασίλης σε συνεργασία με τους επίσης διεθνείς διαιτητές κο. Λιάκο Χρήστο και κο Σταύρου Χρήστο.
Πριν από την έναρξη του μαθήματος έγινε μια ιστορική αναφορά σχετικά με την καταγωγή της πάλης αλλά και την φιλοσοφική της υπόσταση από το Λέκτορα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών κο Κόλια Χρήστο.
Να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους τον καθηγητή του Τ.Ε..Α.Α Κομοτηνής κο Μπάρμπα Ιωάννη, καθώς επίσης και τον  Αντιδήμαρχο Παιδείας του δήμου Αχαρνών κο Κατσαρή Ιωάννη.
Το παρόν επίσης έδωσαν και οι δύο εκ των τεσσάρων χορηγών της ομάδος οι όποιοι πάντα βρίσκονται διπλά στην ομάδα μας κος Κουτρουβίδης Νικόλαος και κος Συρανίδης Νικόλαος, οι κος Σιδηρόπουλος Ιωάννης και κος Σιδηρόπουλος Γεώργιος δεν μπόρεσαν να παραστούν λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους αθλητές της Ελληνορωμαϊκής Μανουϊλίδη Πέτρο (Πρωταθλητής Ελλάδος Ανδρών 2011) και Κώστα Δήμου αλλά και τους αθλητές της Ελευθέρας Κεμερίδη Χάρη και Ιωακειμίδη Γεώργιο.
Εκθέτουμε φωτογραφικό υλικό από αυτό το μάθημα και στη συνέχεια θα δημοσιοποιήσουμε και σχετικά βίντεο.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου