Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Επέστρεψε την Τετάρτη από τη Ρωσία όπου πραγματοποίησε την προτελευταία προετοιμασία  ο δις  παγκόσμιος πρωταθλητής Αρζουμανίδης Ιωάννης μαζί με τον προπονητή του Σωτηριάδη Κωνσταντίνο.
Η προετοιμασία αυτή είχε ως στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα  που θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη 12-18/09/2011 παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου δίνονται τα πρώτα εισιτήρια για τους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου του 2012.
 Ο Αρζουμανίδης Ιωάννης μαζί με τον προπονητή του Σωτηριάδη Κωνσταντίνο βρέθηκαν στο Κισλαβόσκ, από 3-17/8/2011, ο πρωταθλητής μας έμεινε αρκετά ευχαριστημένος  από το επίπεδο αθλητικών εγκαταστάσεων τους  χώρους διαμονής αλλά κυρίως από το ανταγωνιστικό περιβάλλον και τους αθλητές υψηλού επιπέδου , η αφρόκρεμα της ρωσικής πάλης, αθλητές όπως ο Μαχόβ τρις  1ος παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Αχμέντοβ 2ος ολυμπιονίκης του Πεκίνου.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε την τεράστια βοήθεια που παρείχε ο κος Αλεξανδρίδης Χρηστάκης του οποίου η συμβολή ήταν καθοριστική για την πραγματοποίηση αυτής της προετοιμασίας .
Να τονίσουμε ότι η εθνική ομάδα της Ρωσίας εν όψει μεγάλων αγώνων δύσκολα δέχεται  ξένους αθλητές ή ομάδες σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας τους.
Εδώ βοήθησε καθοριστικά η παρουσία του κου Αλεξανδρίδη Χρηστάκη ο οποίος από το 2005 βρίσκεται στην προπονητική ομάδα της Ρωσίας ο οποίος συνέβαλε στο να τύχουμε αυτής της ιδιαίτερης διάκρισης αλλά και αρίστης φιλοξενίας από την ρωσική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου