Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ DIMITRY KORKIN YAKUTSK ΡΩΣΙΑ



ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ DIMITRI KORKIN ΡΩΣΙΑ  05-07/10/2012






Η Εθνική ομάδα ανδρών ελυθέρας πάλης καλεσμένοι απο την περιφέρεια της Σάχα έλαβε μέρος στο διεθνές τουρνουά ανδρών Dimitri Korkin στη Ρωσία 05-07/10/2012 με τους :

1.      Τριανταφυλλίδη Ανδρέα     66 Kg   
2.      Σβετλίνσκιν Βίκτωρας      120Kg 
3.    Συμμετείχε επίσης και ο Ιωακειμίδης Γεώργιος 84 Kg εκπροσωπώντας το σύλλογο   του.  



Προπονητής της ομάδας ο Σιδηρόπουλος Χρήστος, την αποστολή συνόδευε ως αρχηγός ο κος Συμεωνίδης Σίμος.


Η οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων ήταν πολύ καλή, ο αγωνιστικός χώρος και η αίθουσα προθέρμανσης. Το ξενοδοχείο ηταν δίπλα στο γυμναστήριο και η μετακίνηση γινόταν με τα πόδια. 


Η εμφάνιση της ομάδας στους αγώνες αυτούς μπορώ να πω ότι ήταν ικανοποιητική αν και μπορούσαμε να έχουμε κάτι καλύτερο από πλευράς αποτελεσμάτων.

Ο Τριανταφυλλίδης Ανδρέας στα 66 κιλά κέρδισε στον πρώτο αγώνα τον Βούλγαρο αθλητή (2-0)  στην συνέχεια ηττήθηκε από τον Ιρανό με (2-1) ο αγώνας κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του 3ου γύρου, ο Τριανταφυλλίδης είναι μαχητικός και πειθαρχημένος αθλητής με αρκετά καλά στοιχειά και με δυνατότητες βελτίωσης και μελλοντικών επιτυχιών, καθαρό μυαλό με καλή τεχνικοτακτική κατάρτιση και νομίζω ότι μπορούμε να επενδύσουμε σε αυτόν για μελλοντικές επιτυχίες.


 



Ο Ιωακειμίδης Γεώργιος  στα 84 κιλά αγωνίστηκε με τον αθλητή από την Ρωσία από τον οποίο και ηττήθηκε (2-0) μετά από ένα παρά πολύ κάλο αγώνα, είναι αθλητής της Αναγέννησης Ασπροπύργου με πολύ καλά στοιχεία τόσο τεχνικοτακτικής οσο και αγωνιστικότητας δεδομένου ότι για φέτος ήταν η πρώτη του αγωνιστική δραστηριότητα (χειρουργήθηκε ) μπορούμε να περιμένουμε και από αυτόν επιτυχίες δεδομένου ότι είναι μικρός ηλικιακά.








Ο Σβετλίνσκιν Βίκτωρας στα 120 κιλών ο αθλητής μας  ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα από τον Γεωργιανό αθλητή  (2-0), η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη μέχρι τελευταία στιγμή λόγω ενός μικροτραυματισμού που είχε λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Ρωσία, το γεγονός αυτό τον εμπόδισε να αποδώσει τα μέγιστα των δυνατοτήτων του.
Είναι αθλητής με αρκετά ψυχικά χαρίσματα και δίψα για διάκριση μπορούμε να ελπίζουμε πολλά σε αυτόν είναι ο μικρότερος σε ηλικία στην ομάδα με όλο το μέλλον μπροστά του και με δεδομένο την φετινή κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων.



Η αγωνιστικές υποχρεωσεις της εθνικής ομάδας ολοκληρώθηκαν με την συμμετοχή στο διεθνές τουρνουά Ramzan Kadirov of Alan Varaev 13-14/10/2012 στο Grozniy της Ρωσίας με την συμμετοχη των Τριανταφυλλίδη Ανδρέα στα 66 κιλά και του Τσεραχίδη Ιωάννη στα 74 κιλά.

Ευχαριστούμε τον φίλο και συνεργάτη κο. Αλεξανδρίδη Χρηστάκη ο οποίος απο την θέση του αρχιπροπονητή της Εθνικής Ρωσίας βοηθάει τους αθλητές της εθνικής μας ομάδας  μέλος της οποίας υπήρξε και ο ίδιος σαν αθλητής αλλά και ως προπονητής για αρκετά χρόνια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου